Ziek- en piekvervanging orthopedagoog

Ziek- en piekvervanging orthopedagoog

Extra hulp nodig tijdens ziekte of tijdens piek?

Is er sprake van een tijdelijk toegenomen vraag naar zorg vanuit je school(bestuur) of samenwerkingsverband? Is er sprake van afwezigheid door ziekte of zwangerschap bij je eigen orthopedagoog/psycholoog? Timpaan Support heeft orthopedagogen(-generalist) en (GZ-)psychologen in dienst die ingezet kunnen worden bij zogenaamde Ziek- en Piekbelastingen bij scholen, schoolbesturen en samenwerkingsverbanden. Onze orthopedagogen en psychologen zijn dagelijks werkzaam binnen het onderwijs en hebben ruime ervaring met de uitvoering van psychologische en didactische onderzoeken, het voeren van CLB-gesprekken en het adviseren en ondersteunen van onderwijsprofessionals. Dit zorgt ervoor dat zij vaak al op korte termijn ingezet kunnen worden als ondersteuning voor of (tijdelijke) vervanging van jouw orthopedagoog.

Voordelen tijdelijke inzet orthopedagogen/ psychologen Timpaan Support

  • Flexibel inzetbaar
  • Continu├»teit in de dienstverlening
  • Gekwalificeerd en ervaren personeel

Meer informatie

Wil je meer weten over het inzetten van tijdelijk personeel via Timpaan Support, neem dan contact op met Finsey Fischer.

    [honeypot questionform-website-886 id:questionform-website]
    Je gegevens worden alleen gebruikt om je inzending te behandelen. Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.