Remediërende spellingsmethode (zorgniveau 3)

Remediërende spellingsmethode (zorgniveau 3)

Geplaatst op 29 november 2018

Naast de behandelmethode voor kinderen met dyslexie, heeft ZIEN in de Klas ook een spellingprogramma ontwikkeld dat kan worden ingezet op zorgniveau 3. Dit programma biedt leraren ondersteuning bij de invulling van het onderwijs op dit zorgniveau, waarbij een goede koppeling te maken is met reguliere spellingmethoden en het lezen op woordniveau.

Compleet spellingprogramma

Leren Lukt in de Klas is een compleet spellingprogramma waarin gebruik wordt gemaakt van een duidelijke structuur, opbouw en planning van de spellingregels. Het bevat uitgewerkte lessen op basis van het Expliciete Directe Instructie model, waarbij leerlingen zowel zelfstandig als in groepjes aan de slag kunnen. Met deze methode wordt eigenaarschap van het leerproces gestimuleerd. Hierbij leert een leerling onderwijsbehoeften te formuleren, doelen te stellen, voortgang bij de houden en in te schalen waar hij/zij staat.

Instap- en verdiepingstraining

Vanuit Timpaan Support kunnen wij vanaf juni 2019 een instap- en verdiepingstraining aanbieden, zodat ook jij gebruik kunt maken van deze methode! Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Finsey Fischer. Hiervoor kun je het formulier onder de roze button invullen.

Finsey Fischer MSc

Finsey Fischer MSc

Orthopedagoog-generalist
06 317 99 750

    [honeypot questionform-website-886 id:questionform-website]
    Je gegevens worden alleen gebruikt om je inzending te behandelen. Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.